• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Chrissy Teigen poartă doar papuci cu toc, pentru că încălțămintea cu talpă joasă i se pare extrem de „incomodă”.

Vedeta – care are o fetiță de șapte luni, Luna, împreună cu soțul ei, muzicianul John Legend – a spus într-un interviu pentru Pop Sugar, potrivit contactmusic.com: „Port doar tocuri. Mă simt extrem de incomod în papuci cu talpă joasă. Gambele mele sunt extraordinar de subțiri, iar cu tocuri mă simt cel mai bine.”

Cu toate acestea, Chrissy a mărturisit că încălțămintea sa preferată îi cauzează și probleme, așa că vizitează cu regularitate un chiropractician. „Nu este sănătos deloc pentru coloană și din acest motiv merg de două ori pe săptămână la un chiropractician, dar, asta este. Nu pot purta nici măcar sandale de genul celor de plajă, pentru că mă deranjează. Papucii de balet arată ciudat în picioarele mele, pentru că mi se vede forma piciorului.”, a adăugat soția lui John Legend, conform sursei citate.

Sunt, totuși, și câteva cazuri în care vedeta ar purta încălțăminte joasă – să fie foarte ‘cool’. Ea a spus: „S-ar întâmpla acest lucru, doar dacă ar fi o pereche de sneakerși Yeezy, sau ceva de genul. Știți cât de bine arată unele persoane cu acei teniși albi și cu drăguții lor pantaloni scurți? Ei bine, eu arăt caraghios.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava