Concert pascal
MOPAN Suceava

Chrissy Teigen abia aşteaptă să mai facă un copil, potrivit contactmusic.com. Modelul Sports Illustrated are împreună cu soţul ei, cântăreţul John Legend, o fetiţă în vârstă de 15 luni, Luna. Chrissy a spus că abia aşteaptă să îşi extindă familia. „Cred că mă gândesc la asta mai mult ca oricine. Abia aştept să am cea mai mare familie. Toţi sunt curioşi. Se tot întreabă: ‘Şi când ai de gând să faci asta? Când va începe procesul?’. Acum mă bucur din plin de Luna. Mă bucur de tot – de micii paşi pe care îi face – mă bucur să fiu cu ea. Fiecare zi e inedită alături de ea.”, a declarat vedeta, conform sursei citate.

Întrebată la începutul acestui an dacă plănuieşte să mai facă vreun copil, Chrissy a spus, potrivit contactmusic.com: „O, Doamne, cu siguranţă urmează un băieţel!”

Chrissy a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte mai mulţi copii. În timp ce era însărcinată cu Luna, soţia lui John Legend a declarat, potrivit ContactMusic: „Cred că voi fi însărcinată des de acum înainte. Va fi sfâșietor dacă nu se va întâmpla, dar sper că vom avea noroc.”, a spus Chrissy pentru Self Magazine, referindu-se la tratamentele de feritilitate pe care le-a făcut pentru a rămâne însărcinată. Ea a adăugat, zâmbind: „Când vom avea cei patru copii pe care mi-i doresc, vreau ca eu și John să ne privim în ochi și să ne spunem: ‘Asta e, suntem noi contra lor’”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava