Concert pascal
MOPAN Suceava

Managerul Christinei Aguilera a respins sugestiile conform cărora artista ar reprezenta următorul star care se îndreaptă către Las Vegas, insistând asupra faptului că aceasta se află în punctul culminant al carierei sale și nu are nevoie de o asemenea rezidență, potrivit contactmusic.com.

Britney Spears, rivala interpretei piesei ´Dirrty´, se bucură momentan de o prezență îndelungată cu show-uri în Sin City, iar recent și-a prelungit contractul pentru încă doi ani, în timp ce alte staruri de calibru, inclusiv Jennifer Lopez și Mariah Carey, sunt atrase de contractele avantajoase din Vegas.

Zvonurile au dat-o pe Aguilera ca fiind următorul mare nume care-și va face apariția în orașul jocurilor de noroc, dar managerul cântăreței, Irving Azoff, este convins că nu trebuie să facă asta, mai scrie sursa citată.

Vorbind pentru show-ul ´Pauly Shore Podcast´, Azoff a spus: ˝Nu a sosit încă momentul… Fără nicio lipsă de respect față de Britney sau față de Jennifer Lopez… sau Shania Twain, care a avut o rezidență, dar Christina nu a ajuns la finalul carierei sale. Se află în punctul culminant al carierei sale… este pe cale să se întoarcă în emisiunea de talente americană ´The Voice´, se apropie de finalizarea unui album, va avea încă o apariție în serialul ´Nashville´, iar discul este uimitor. Este mai fericită ca niciodată și se descurcă mai bine ca niciodată.˝

Jennifer Lopez își va începe rezidența în 2016, ea făcând câteva declarații în acest sens: ˝Oamenii mă întreabă mereu cum va fi spectacolul și ce voi face acolo. Încă ne ocupăm de asta. Dar un lucru pot să vă spus cu siguranță: indiferent ce fel de show va fi, ce voi face, în fiecare seară, indiferent cine va fi prezent acolo, voi da tot ce am. Va fi un eveniment fantastic și abia aștept să vă văd pe toți acolo.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava