Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Christina Applegate (51 de ani) și-a adus fiica, Sadie Grace LeNoble, în vârstă de 12 ani, la Premiile SAG 2023, duminică seară, după ce a spus că ceremonia ar putea fi „ultimul ei spectacol de premiere ca actriță”, în contextul luptei sale cu scleroza multiplă, notează click.ro.

„Este ultima mea decernare de premii, în calitate de actriță.. Așa că va conta enorm. La ora actuală, îmi este imposibil să mă mai trezesc la 5 dimineața și să stau 12 – 14 ore pe platourile de filmare”, a mărturisit recent actrița.

Christina Applegate și-a luat rămas bun de la fani, la ceremonia de decernare a Premiilor SAG din acest an. Pozând alături de Sadie Grace LeNoble, evoluția bolii Christinei a devenit mai clară, pe măsură ce a fost fotografiată folosind un baston negru pe covorul roșu – pe care au fost gravate cuvintele „FU (f**k you) MS” ( „Să te ia naiba, screloză multiplă” n.r), precum și numele fiicelor ei, lângă o inimă roșie, relatează tabloidul britanic DailyMail.

Mama și fiica s-au asortat pentru acest eveniment important! Christina a ales o rochie neagră din catifea, în timp ce Sadie a fost îmbrăcată la costum.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/christina-applegate-moment-emotionant-cu-cine-a-2245734.html

Foto: GettyImage

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava