Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Christina Applegate se luptă cu insomnia de ani de zile și a mărturisit că doarme, noaptea, doar aproximativ trei ore.

Vedeta a spus, potrivit contactmusic.com, că această afecțiune a pus stăpânire pe „sănătatea, personalitatea și buna sa dispoziție”. „Este ceva despre care foarte multă lume nu vorbește. Milioane și milioane de oameni nu dorm…  Te afectează din punct de vedere spiritual, emoțional și fizic.”, a spus Christina Applegate pentru revista People.

Actrița a mărturisit că insomnia a început să-i dea bătăi de cap de când avea în jur de 25 de ani, iar după ce fetița sa, Sadie Grace, a venit pe lume, în 2011, problemele cu somnul s-au accentuat.

„Când aveam în jur de 20 și 30 de ani, nu dormeam aproape deloc, iar după ce fetița mea s-a născut am intrat într-un ciclu de hrănire la trei ore. Acum, ea doarme câte 10 ore pe noapte, dar corpul meu încă se mai trezește o dată la câteva ore. De asemenea, de la 2 a.m. până la 6 a.m. sunt trează, iar după adorm. Nu durează mult și Sadie Grace vine la mine în cameră gata pentru micul dejun!”

Christina Applegate a mai spus, confrom aceleași surse, că are unii pași de urmat pentru a se bucura de câteva ore de somn. Astfel, vedeta are grijă ca tempereatura din dormitor să fie una constantă și nu prea ridicată, se asigură că televizorele și telefoanele sunt închise și, mai mult, soțul său trebuie să bea apă, pe timpul nopții, cu paiul, pentru a nu face gălăgie.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava