Concert pascal
MOPAN Suceava

Rutierul fălticenean, Vlad Dascălu a câştigat titlul în cursa scurtă (XCC – cross-country short track), în cadrul Campionatelor Naţional de mountain bike de la Păltiniş, după ce se impusese şi în cursa olimpică (XCO – cross-country olympic).

Dascălu (CS Dinamo Bucureşti), proaspăt medaliat cu aur la Jocurile Europene din Polonia, în cursa olimpică, s-a impus la categoria elite cu timpul de 24 min 14 sec, devansându-i pe Patrick Pescaru (ACS NoMad Multisport), 26 min 52 sec, şi pe Ede Molnar (ACS Bikexpert), 27 min 20 sec, etc.

La Under-23, Pescaru a fost primul, urmat de Eduard Kubat (ACS Velocitas), 27 min 22 sec, şi de Vlad Nicolae Armean (CSM Mediaş), la un tur.

Titlul la elite feminin a fost obţinut de Manuela Mureşan (CS Dinamo), în 26 min 27 sec, urmată de Suzanne Hilbert (ACS NoMad Multisport), în 27 min 35 sec, şi de Eszter Bereczki (ACS Velocitas), 28 min 50 sec.

La juniori primul a fost Elias Hozat (CSU Scott), în 23 min 15 sec, iar la junioare a câştigat Wendy Bunea (ACS Next Sports), în 25 min 03 sec.

Mihai-Bogdan Brînză (ACS Bikexpert) s-a impus în cursa cadeţilor, în 24 min 42 sec, iar Iana Alesia Balteş (CSU Scott) a ieşit învingătoare la cadete, în 21 min 27 sec.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava