Concert pascal
MOPAN Suceava

Ciclistul sucevean Vlad Dascălu (Trek Factory Racing XC/CS Dinamo Bucureşti) s-a clasat pe locul al patrulea în cursa de mountain bike HC Shimano Super Cyp Massi Banyoles 2024, desfăşurată la Banyoles (Spania).

Dascălu a fost cronometrat cu timpul de 1 h 26 min 51 sec, podiumul fiind ocupat de francezi. Victoria a revenit lui Victor Koretzky (1 h 25 min 59 sec), urmat de Jordan Sarrou (1 h 26 min 36 sec) şi de Titouan Carod (1 h 26 min 48 sec).

Fălticeneanul Vlad Dascălu a început sezonul 2024 de mountain bike cu o victorie, duminica trecută, la Chelva (Spania), în Internacionales XCO Chelva, cursă de tip HC (hors class).

În 2023, Vlad Dascălu a adus României o medalie de aur la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska (Polonia) şi s-a clasat pe locul al cincilea în proba de cross-country olimpic la Campionatele Mondiale de ciclism de la Glasgow. Vlad Dascălu a fost al 11-lea, cu 916 puncte, în ierarhia finală a Cupei Mondiale de mountain bike, cu două clasări pe podium (locul 3) în etapele din Franţa şi Italia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava