Concert pascal
MOPAN Suceava

Cindy Crawford vrea să învețe oamenii cum să jelească pierderea unei persoane apropiate, pentru că, spune ea, oamenii nu știu tot timpul cum să-și gestioneze emoțiile.

Actrița/modelul în vârstă de 52 de ani a făcut echipă cu Return to Zero – o organizație non-profit care ajută persoanele să facă față pierderii unei sarcini ori a unui copil – și își dorește să ajute oamenii să facă față impactului pierderii unui apropiat.

Cindy – care și-a pierdut fratele, Jeffrey, pe când acesta avea doar trei ani, din cauza leucemiei – a spus, potrivit contactmusic.com: „Mi-am pierdut un frate pe când aveam 10 ani, lucru despre care am mai vorbit înainte. Chiar și atunci, la 10 ani, mi-am dat seama că oamenii nu știu cum să vorbească cu tine corect despre acest lucru. M-am întors la școală, iar unii copii nu au spus nimic. Unii au făcut glume. A fost ciudat. E ciudat să jelești.”

Vedeta din ‘Fair Game’ – care are doi copii, Presley, în vârstă de 19 ani, și Kaia, în vârstă de 17 ani, împreună cu soțul ei Rande Gerber – a mai spus că este mândră de fondatorii Return to Zero, Kiley și Sean Hanish, care au pus bazele fundației după ce un copil le-a murit la naștere și s-au chinuit cu durerea după. „Nu suntem învățați cum să jelim, iar unul dintre lucrurile importante pe care acești oameni l-au făcut după pierderea suferită – au vorbit deschis cu alte familii ce au trecut prin evenimente tragice similare. (…) Sunt foarte mândră de prietenii mei, care se folosesc de suferința lor pentru a-i ajuta pe alții în acest drum al vindecării. Știți, nu există cale de întoarcere, nu există o cale potrivită pe care să pornești, dar simpla conversație ajută.”, a adăugat Cindy Crawfod, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava