• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

A rămas mai puţin de o lună până când vor începe filmările celui de-al treilea sezon al show-ului “Ferma Vedetelor”, iar la sediul Pro Tv se duc discuţii aprinse despre stabilirea concurenţilor, notează click.ro.

Actorul Dragoş Moştenescu, solistul Speak (Ştefan Sprianu), Dj Wanda (Maria Mihaela Cojocaru), Chef Patrizia Paglieri şi fiul ei, actriţa Majda Aboulumosha sau folclorista Aneta Stan sunt doar câteva nume care au acceptat să intre în joc. Cât despre prezentatoare, încă se mai duc negocieri, iar Click! a aflat că un nume extrem de dorit în show este cel al Roxanei Ciuhulescu (38 de ani).

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-este-bomba-sexy-care-ar-putea-prezenta-ferma-vedetelor-locul-iuliei-vantur

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava