Concert pascal
MOPAN Suceava

Juratul-surpriză din această săptămână de la iUmor este Micutzu. Cunoscutul stand-upper li se alătură Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac pentru cea de-a șasea ediție din acest sezon a show-ului de la Antena 1, notează click.ro.

Micutzu nu este străin de show-ul de stand up comedy de la Antena 1. El a fost invitat special în mai multe ediții ale emisiunii, dar recunoaște că de data aceasta provocarea a fost una specială. Mai mult, vedeta susține că a luat greu decizia de a face parte din juriu.

„Mi-a luat o săptămână să accept provocarea de a fi jurat iUmor pentru o ediție și încă nu știu de ce am făcut-o. Pentru această ediție îmi propun să mă bazez pe colegii mei pentru că ei știu deja ce este de făcut și voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike. Deși nu pare, sunt foarte empatic, simt și sunt influențat de emoțiile oamenilor din jur și acesta este și motivul pentru care cred că nu aș fi bun ca jurat permanent al emisiunii. Cu toate acestea, voi fi un jurat sincer și dacă va fi un număr pe care nu îl voi considera amuzant, nu voi râde, oricum râd foarte greu și rar”, a declarat Micutzu, cel de-al patrulea jurat al ediției din această duminică, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/cine-este-juratul-surpriza-de-la-iumor-mi-a-luat-413156.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava