Concert pascal
MOPAN Suceava

Un concurent de la iUmor, căruia nu i-a mai fost difuzat momentul, cel puțin până în prezent, a povestit experiența extrem de neplăcută prin care a trecut în cadrul concursului. Acesta povestește că după ce și-a prezentat numărul, a fost înjurat, potrivit click.ro.

Mihai Nae este un actor care a decis ca pentru momentul său la iUmor să facă un număr de travesti și să se deghizeze în femeie. Concurentul a explicat recent că momentul său nu a mai fost difuzat și nici nu cede că se va întâmpla acest lucru, după ce a fost înjurat de către un membru al juriului, iar în platou s-a iscat un real scandal.

În mesajul său, Mihai Nae l-a numit „domnul fără păr” pe cel care l-a înjurat pe criterii homofobice, spune el, făcând astfel referire la Cheloo. Într-adevăr, nici Mihai Bendeac nu are păr, însă lui i s-a adresat cu apelativul „actorul”, pentru a se putea face diferența. Se pare că acesta nu are voie să vorbească timp de 6 luni despre eveniment, motiv pentru care a ales să o facă voalat și să folosească pseudonime, mai scrie sursa citată.

„A trecut ceva vreme de când m-am prezentat la concursul iUmor, dar zâmbetul nu prea mi-a revenit… După scandalul care a avut loc cu prilejul prezenței mele pe scena lor, nu sunt sigur că momentul meu va fi difuzat… Domnul „fără păr” care m-a înjurat și a determinat un adevărat circ în platou nu are habar de teatru. Un actor care poate juca un rol feminin dă dovadă de talent; machiajul și rolul nu conduc aprioric la ideea că actorul este homosexual!”, și-a început concurentul mesajul.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/scandal-la-iumor-un-concurent-injurat-411811.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava