MOPAN Suceava

Lanțul de multiplex-uri Cine Globe aduce o premieră cinematografică în România: lentilele 3D clip-on! Astfel, clienții care poartă ochelari de vedere primesc în mod gratuit lentile 3D pe care le pot atașa cu ușurință ochelarilor, pentru o experiență 3D completă și confortabilă.

Calitatea unei proiecții 3D poate fi diminuată pentru persoanele care poartă ochelari de vedere și care trebuie să se adapteze situației pentru a vedea filmele mult așteptate. Acum însă, la Cine Globe, ei se pot bucura de experiența completă a vizionării unui film 3D, datorită lentilelor  3D clip-on care se atașează direct ochelarilor de vedere.

„Din pasiunea noastră pentru filme vin șisoluțiile pe care le găsim pentru clienții noștri.De aceea, ne-am gândit și la o soluție confortabilă și eficientă pentru cei care poartă ochelari de vedere. Dorim ca toți cei care vin la Cine Globe să se bucure pe deplin de experiența filmelor 3D, iar lentilele noastre sunt ușoare, de o calitate superioară, astfel că nu îi incomodează în nici un fel. Iubitorii de filme pot acum să se relaxeze cu adevărat când aleg filme 3D”, a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

Experiența vizionării unui film la cinema este unică, în special în cazul producțiilor 3D. Imaginea clară, efectele speciale și sunetul care pot fi redate aici nu pot fi comparate cu vizionarea unui film pe televizor, calculator sau orice alt device. De acum, toți clienții pot trăi experiența deosebită avizionării unui film 3D mulțumită alternativei unice în România: lentilele 3D de tip clip-on. Acestea sunt ușor de utilizat și se potrivesc oricărui tip de ramă. În plus, vizitatorii primesc lentilele în mod gratuit atunci când intră în sala de cinema.

Mai multe detalii despre Cine Globe și filmele 3D care pot fi vizionate cu ochelarii 3D clip-on sau cei obișnuiți puteți găsi pe pagina de Facebook a multiplexului.

Despre Cine Globe:

Cine Globe este un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice.

Pe lângă locațiile deschise în Europa (Româniași Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava