Concert pascal
MOPAN Suceava

Ciprian Anton a fost reales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, în urma Adunării Generale care a avut loc la finele săptămânii trecute la Centrul Cultural Bucovina. În lipsa unui contracandidat la acest post, Anton a câştigat un nou mandat în fruntea forului judeţean, cu votul a 43 de membri din 44 prezenţi.

“Le mulţumesc tuturor membrilor afiliaţi pentru sprijinul acordat proiectelor noastre. ÎI asigur că şi în următorul mandat, voi fi la dispoziţia lor 24 de ore din 24. Programul cu care am câştigat în 2014 se numea <<Noi punem fotbalul pe primul loc>>. Acum continuăm ceea ce am început, <<Împreună punem fotbalul pe primul loc>>”, a fost mesajul transmis de Ciprian Anton, după câştigarea unui nou mandat în fruntea AJF.

Ciprian Anton a vorbit şi despre obiectivele pe care le are în următorii patru ani

“Îmi doresc să dezvoltăm mai departe sectorul juvenil unde obiectivul pentru următorii patru ani este să ajungem la 50 de echipe de copii şi juniori. Un alt proiect pe care doresc să-l implementez este legat de stoparea violenţei pe terenurile de fotbal. Se numeşte <<Violenţa nu-ţi ajută echipa favorită>>. De asemenea, vrem să dotam toate echipele din judeţ cu echipamente sportive”, a precizat şeful AJF.

Pe termen scurt, Ciprian Anton vrea să marcheze Anul Centenarului cu un meci amical între naţionalele de juniori ale României şi Republicii Moldova:

“Ţin foarte mult să organizăm acest meci la Suceava. De asemenea, vom continua să susţinem toate competiţiile dedicate fotbalului de masă: Cupa Cartierelor, Campionatul de Old-Boys sau Liga Companiilor”.

Dacă alegerea preşedintelui a fost o simplă formalitate, alegerile pentru cele două posturi de vicepreşedinte al AJF au fost disputate. În urma votului, cele două funcţii de vicepreşedinte au fost atribuite lui Iulian Darabă (33 voturi) şi Aurel Constantin (31 voturi), care l-au învins pe Ciprian Costan (22 voturi).

În cadrul Adunarii Generale de la sfârşitul săptămânii precedente a fost stabilită şi componenţa Comitetului Executiv al AJF Suceava, acesta urmând să fie format din şapte membri: Ciprian Anton (preşedinte), Iulian Daraba (vicepreşedinte), Aurel Constantin (vicepreşedinte), Gheorghe Vicol (reprezentantul echipelor de Liga a IV-a), Mihăiţă Szekely (reprezentantul echipelor de Liga a V-a), Bogdan Pantea (reprezentatul cluburilor de copii şi juniori) şi Sebastian Gheorghe (preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri). Alegerile au fost suprevizate vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, braşoveanul Octavian Goga.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava