Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociației Județene de Fotbal Suceava la începutul acestei luni, Ciprian Anton a depus, la sediul AJF, un tabel cu semnături prin care nu mai puțin de 38 de cluburi sau asociații sportive din județ solicită Comitetului Executiv convocarea unei Adunării Generale Extraordinare în care să se stabilească de comun acord cu delegații echipelor o dată exactă la care să aibă loc viitoarele alegeri de la AJF.
“Sunt 38 de asociații sportive afiliate la AJF Suceava care vor să fie convocată Adunarea Generală Extraordinară, adunare în care să stabilim data exactă a alegerilor pentru funcție de președinte. Nu facem asta pentru a schimba sau pentru a trage pe cineva la răspundere. Pur și simplu, aceste 38 de cluburi, din toate zonele județului, vor să știe care este data exactă a viitoarelor alegeri. Dacă actuala conducere a AJF nu are nimic de ascuns, nu văd de ce nu s-ar face această adunare cât mai repede”, a spus Ciprian Anton.
Conform statutului original al AJF Suceava, cel existent la Judecătoria Suceava, Comitetul Executiv este obligat să dea curs solicitării celor 38 de cluburi și să convoace Adunarea Generală Extraordinară în maximum 15 zile, adică până pe data de 20 decembrie, în caz contrar Adunarea urmând să fie convocată din oficiu, fără acceptul membrilor Comitetului Executiv în maximum 45 de zile.
În acest moment, Comitetul Executiv al AJF Suceava este compus din șase membri, este vorba de Aurel Daicu (președinte AJF), Vasile Bejenaru (vicepreședinte AJF), Mihăiță Szekely (vicepreședinte AJF), Dumitru Antoniu (președinte CJA), Manuel Costache (reprezentatul cluburilor din Liga a IV-a) și Radu Cașuba (reprezentantul cluburilor de copii și juniori). “Statutul prevede să fie 7 membri, dar sunt doar 6. Ar fi trebuit să aibă și echipele de Liga a V-a un membru în Comitetul Executiv, dar nu există unul și nu este normal. Oricum nu este nevoie de toți 7 membri. Adunarea Generală Extraordinară poate fi convocată prin votul majorității simple”, a explicat Ciprian Anton.
Astfel, actuala conducere a anunțat, prin intermediul unui comunicat postat pe siteul AJF, că va la sediul asociației din incinta stadionului Areni nu va mai lucra nimeni până la sfârşitul lunii februarie 2014. Motivaţia este dată de faptul că, în plină iarnă, toți membrii Comitetului Executiv, împreună cu tot personalul AJF, se vor afla în treabă. Se vor deplasa în teritoriu pentru a verifica starea bazelor sportive din județ.
“Nu este în regulă ca sediul AJF să fie închis de pe data de 3 decembrie pana 28 februarie 2014 pentru că întreg personalul angajat la AJF merge să viziteze bazele sportive”, a comentat Anton.
Ciprian Anton și-a depus oficial condidatura pentru funcție de președinte al AJF Suceava în prima zi a lunii decembrie. Din echipa actualului manager de la Sporting mai fac parte lectorul universitar Bogdan Grosu, arbitrul internațional Sebastian Gheorghe și antrenorul echipei de fotbal feminin Armonia Fălticeni, Marcel Irimie. Mandatul actualului președinte al AJF Suceava, Aurel Daicu, expiră pe data de 6 martie 2014.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava