• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anul  acesta s-au împlinit 25 de ani de la înfiinţarea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal din România, iar evenimentul a fost marcat într-un cadru festiv. La întâlnirea de la Cheile Grădiştei, onorată de prezenţa conducerii Federaţiei Române de Fotbal, în frunte cu preşedintele Răzvan Burleanu, secretarul general Radu Vişan, secretarul general adjunct Gabriel Bodescu,  directorul de Dezvoltare Fotbalistică Ciprian Paraschiv, Andrei Vochin sau Gheorghiţă Geolgău, a participat şi Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.
„A fost o acţiune frumoasă şi folositoare în acelaşi timp. În cadrul întâlnirii, s-au dezvoltat mai multe subiecte care ţin de activitatea de zi cu zi a AJF-urilor şi am primit asigurări că aceste probleme se vor afla cât mai curând pe ordinea de zi a Comitetului Executiv. De altfel, preşedintele FRF Răzvan Burleanu a promis că astfel de întâlniri vor avea loc cu regularitate începând de acum. Nu pot decât să mă bucur că am avut onoarea să reprezint fotbalul sucevean la acest moment aniversar”, a declarat Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava