MOPAN Suceava

Ciprian Anton, unul dintre tinerii manageri de succes în fotbalul sucevean și-a lansat ieri candidatura la președinția Asociației Județene de Fotbal în cadrul unei conferințe de presă. Alături de cel care vizează funcția de președinte, în echipa sa, lectorul universitar doctor din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport Suceava, Bogdan Grosu.
Ciprian Anton are 34 de ani și timp ce 7-8 ani a fost în postul de manager în fotbalul sucevean. Anton este profesor la LPS Suceava și are în palmaresul organizatoric 7 ediții ale ”Cupei Moș Crăciun”, 4 ediții zonale ale ”Cupei Hagi Danone” și 3 turnee semifinale și o promovare din Liga a IV-a în Liga a III-a cu Sporting Suceava.
”Vrem să aducem un suflu nou în fotbalul sucevean și îmi doresc o relație bună cu toată suflarea fotbalistică din acest județ, precum și oameni cu care să pot colabora. Din echipa cu care voi candida la fucnția de președinte a AJF Suceava fac parte lectorul universitar Bogdan Grosu, Marcel Irimie conducător în fotbalul feminin și Sebastian Gheorghe, arbitru UEFA. Deviza noastră este ”Noi punem fotbalul pe primul loc” a declarat Ciprian Anton.
Cnadidatul la președinția AJF Suceava a afirmat că nu știe când vor avea loc alegerile, dar că își dorește ca Adunarea Generală să stabilească data pentru luna ianuarie.
”Particip la un proiect nou alături de Ciprian Anton pentru că ar fi cazul ca generația noastră să schimbe ceva în fotbalul românesc. Un semnal a fost dat deocamdată pentru că trebuie reconsiderate valențele sociale ale fotbalului românesc. Fotbalul are și o componentă educațională care nu trebuie neglijată.
Sunt lector universitar în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” și director sportiv al Asociției ”Luceafărul” Suceava. Am adunat în cadrul acestei asociațiii sportive aproape 200 de copii pe care vrem să-i învățăm ce înseamnă jocul de fotbal.
Cred că a venit momentul ca AJF Suceava să fie o asocție pentru cluburile componente, să promoveze strategii de dezvoltare a fotbalului din regiunea noastră, să reprezinte interesele asociațiilor județene componente în mod egal, să genereze idei noi care să-i ajute” a fost de părere profesorul Bogdan Grosu.
”Am lansat un proiect nou pe care îl propunem atenției Adunării Generale a AJF Suceava. Am câteva obiective primordiale, începând cu atragerea de fonduri europene în perioada 2014-2020. În al doilea rând am certitudinea că voi aduce la AJF sponsorizări de 10.000 de euro, bani pe care Adunarea Generală va hotărî unde-i va folosi.
Am déjà susținerea a trei cluburi, Șomuzul Fălticeni din Liga a IV-a, Unirea Milișăuți din Liga a V-a și Sporting Suceava din campionatul juniorilor.
Am cercetat statutul AJF Suceava și el este neschimbat și neadaptat la actualele cerințe din 2003. Am solicitat un model de statut de la FRF și l-am primit în timp util și el fiind mult diferit de cel pe care-l are AJF Suceava. A fost doar un exemplu care ne determină să încercăm o schimbare în bine a fotbalului sucevean.
Sper să oferim o variantă de progres pentru cluburile și asociațiile de fotbal din județul Suceava” a conchis candidatul la președinția AJF Suceava, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava