Concert pascal
MOPAN Suceava

Circul Toredo, în colaborare cu Circul Globus din București vă invită în perioada 8-12 octombrie în parcarea Shopping City Suceava, la un spectacol aniversar senzațional cu peste 30 de animale în arena circului: o dresură  impresionantă și unică de tigri siberieni, cămile albe, cai, lame, ponei, maimuțe, varani, șerpi.

Artiştii circului vor asigura buna dispoziţie şi cu acrobați la înălțime și la sol, magie, levitație, o familie de clowni pitici și foarte multe surprize. Spectacolele se vor desfăşura timp de două ore, începând cu ora 18:30, de luni până vineri, iar sâmbătă şi duminică vor fi câte două reprezentaţii pe zi, care vor începe la orele 15:30 şi 18:30.

 Expoziția „Inimi unite”, la Shopping City Suceava

8 octombrie, ora 17:00

 Shopping City Suceava va găzdui pe 8 octombrie, de la ora 17:00, vernisajul expoziției ”Inimi unite”, organizată de Filiala Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în colaborare cu Asociația ”Artă și Umanitate” și Filiala Uniunii Artiștilor Plastici din Cernăuți.

Expoziția face parte din proiectul „Dialoguri artistice”, iar în cadrul acesteia vor participa aproximativ 60 de artiști cu peste 100 de lucrări noi, care nu au fost expuse la Cernăuți. În plus, la vernisaj vor fi  prezenți și plasticieni din Cernăuți.

Expoziția „Inimi unite” și „Simpozionul Artelor Vizuale” au avut loc mai întâi la Centrul Cultural” Vernisaj” din Cernăuți în lunile mai – aprilie, 2015. Au participat 65 de artiști din Cernăuți și Suceava cu peste 120 de lucrări de pictură, grafică, sculptură, metal, ceramică, tapiserie, bijuterii, creație vestimentară.

Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava prin programul de finantare 2015. Manifestările se desfășoară și cu sprijinul Consulatului General al României la Cernăuți prin doamna Eleonora Moldovan, consulul general.

         Voluntarii schimbă comunitatea

–          Târg de voluntariat la Shopping City Suceava –

10-11 octombrie 2015

În perioada 10-11 octombrie, Shopping City Suceava te invită să descoperi poveștile motivaționale ale voluntarilor și proiectele care schimbă zilnic comunitatea în care trăiești, în cadrul primei ediții a Târgului de voluntariat intitulat „Voluntarii schimbă comunitatea”, eveniment care își propune să promoveze importanța voluntariatului și impactul acestuia în mediul sucevean.

Timp de două zile, vizitatorii vor avea ocazia de a cunoaște organizațiile non-guvernamentale și asociațiile care beneficiază de implicarea activă a voluntarilor, precum și de a afla mai multe despre proiectele derulate de acestea. Totodată, cei care vor dori să cunoască pe deplin lumea voluntariatului vor avea ocazia de a se înscrie într-una dintre organizațiile care activează în oraș. Fie că vorbim despre sănătațe, educație, cultură și conservarea tradițiilor sau oportunități de dezvoltare personală și profesională pentru elevi și studenți, în fiecare domeniu există personae cu realizări notabile și care au un impact major în societate. Activitățile de voluntariat pot avea un impact puternic asupra traiectoriei profesionale a unui tânăr. Dintre toate tipurile de învățare informală și non-formală, voluntariatul este cea mai complexă modalitate de a învăța, de a te dezvolta și de a împărtăși cele dobândite și cu cei din jur.

Târgul de voluntariat va putea fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

KIDS CITY – ateliere de creație pentru copii

11 octombrie 2015

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, KIDS CITY – ART CRAFT, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00 – 15:00, sunt  organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, „Art Craft”, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava.

Cele mai noi tehnici de creație pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial:metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica șervețelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică și scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecționate chiar de ei. În cadrul atelierului de duminică, 11 octombrie, intitulat ”Cutiuța cu minuni”, cei mici vor învăța să confecționeze o cutiuță pentru cadouri și o vor personaliza folosind metoda quilling. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 Shopping City Suceava te premiază cu blugi pentru 1 an

18 septembrie – 11 octombrie 2015

În această toamnă, magazinele din Shopping City Suceava își așteaptă clienții cu oferte irezistibile la o gamă largă de blugi, în diferite culori și modele, atât pentru copii şi adolescenţi, cât şi pentru adulţi. Astfel, Shopping City Suceava îți oferă șansa de a câștiga blugi pentru 1 an, la achiziționarea de produse din denim, de minimum 50 lei, din magazinele din Shopping City Suceava, în perioada 18 septembrie – 11 octombrie. Toți cei care se înscriu la tombolă au șansa de a câștiga prin tragere la sorți, marele premiu al campaniei, care le va asigura articolele preferate din blug, pentru un an întreg.

”Festivalul blugilor” este o campanie dedicată iubitorilor celui mai popular material din lume, denimul. Pentru orice tip de siluetă există modelul potrivit, așa încât de la cei mici, până la cei mai mari, fiecare își poate compune o ținută confortabilă și în tendințe, la prețuri avantajoase. Shopping City Suceava – mai mult shopping și mai mulți blugi pentru familia ta!

 Expoziție de fotografie “ILINCA”, Daniel Penciuc

14 – 31 octombrie 2015

 Fotograful Daniel Penciuc revine la Suceava cu o nouă expoziție de fotografie, un proiect care deschide un nou capitol în viața lui de fotograf. Expoziția va avea loc la Shopping City Suceava, în perioada 14-31 octombrie. După 5 ani în care s-a axat pe fotografia de  peisaj  și  portret,  nașterea  fiicei  sale  Ilinca  Maia  l-a  inspirat  să  studieze  și  să abordeze un nou tip de fotografie: fotografia de nou născuți. Cele 20 de fotografii din  cadrul expoziției sunt realizate în lumină naturală, în posturi și cu accesorii specifice fotografiei de newborn, în primele săptămâni de viața ale Ilincăi.

Daniel Penciuc este un pasionat de fotografie din Suceava, care și-a început activitatea fotografică în 2010. Prima expoziție personală, “Locuri și meșteșuguri”, a fost expusă în perioada 2012 – 2013, în Suceava, Iași, Cluj și Sibiu. Din anul 2013 se ocupă exclusiv de fotografia de portret, concretizându-și activitatea în două expoziții personale: La Femme, expusă în perioada 2013-2014 în Suceava, București, Sibiu și Cluj, și Natural Beauty, expusă în 2015 în Cluj și Sibiu. A mai expus lucrări și în cadrul expozițiilor colective “Marea Hoinăreală”și “Marea Hoinăreală Iară”. în Iași, Suceava, București, Sibiu și Cluj, cât și în cadrul expoziției colective Photosharp Hall of Frames.

Despre Daniel Penciuc, mai multe informații pe site-ul personal: www.penciuc.ro<http://www.penciuc.ro/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava