• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi, plenul Consiliului Judeţean Suceava a votat în unanimitate pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare al judeţului, secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. Hotărîrea a fost luată la propunerea vicepreşedintelui CJ, Alexandru Rădulescu. În expunerea de motive, acesta a arătat că, de-a lungul timpului, Raed Arafat a sprijinit dotarea şi creşterea calităţii serviciilor medicale oferite în Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul spitalului de la Suceava. De asemenea, în calitate de ministru, Raed Arafat a alocat fonduri pentru extinderea şi modernizarea UPU. Investiţia va fi inaugurată în data de 5 aprilie, cînd la Suceava este aşteptat şi Raed Arafat.

CJ a aprobat acordarea titlului de cetăean de onoare al judeţului medicului Raed Arafat, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava