Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava a aprobat, astăzi, cu unanimitate de voturi, propunerea președintelui acestei instituții, Gheorghe Flutur, de a premia șase canotori suceveni campioni mondiali la Racice, în Cehia și un culturist care a obținut o medalie de bronz la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness de la Santa Susanna din Spania. Este vorba de campionii mondiali la canotaj Cozmiuc Ionela Livia, Cozmiuc Marius Vasile, Bejan Sergiu Vasile, Bodnar Nicoleta Ancuța, Rusu Maria Magdalena și Tivodariu Maria. Toți vor primi câte 15.000 de lei. Medaliatul cu bronz la culturism este suceveanul Andrei Câmpan care va primi un premiu de 10.000 de lei. Gheorghe Flutur a spus că premierea va avea loc în cadrul unui eveniment special organizat pe 28 noiembrie cu ocazia Zilei Bucovinei.

”Consiliul Județean Suceava a manifestat o preocupare permanentă pentru promovarea, susținerea și recunoașterea valorilor sportive din județul Suceava. În cadrul Campionatului Mondial de canotaj de la Racice din Cehia, sportivii suceveni au reprezentat cu cinste județul și țara, obținând 6 medalii de aur.

La Campionatul Mondial de Culturism și Fitness de la Santa Susanna din Spania, sportivul sucevean Andrei Câmpan a obținut medalia de bronz, rezultat remarcabil care a contribuit la performanța României. Pentru premiile propuse a fi acordate, în sumă totală de 100.000 lei există resurse  bugetare în anul în curs. Reamintim că și în acest an vom premia elevii din județul Suceava care au obținut distincții la competiții școlare județene, naționale și internaționale, precum și cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea lor.  Ne bucură mult faptul că în ultima perioadă avem rezultate remarcabile ale sucevenilor în diferite competiții, drept care avem în vedere să venim cu noi propuneri de premiere”, a  declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava