Comenzi MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava a aprobat, astăzi, cu majoritate de voturi, demisia lui Cristi Crețu din funcțiile de consilier și vicepreședinte al instituției. Cristinel Crețu și-a depus demisia în data de 20 aprilie, cererea fiind transmisă Consiliului Județean de către avocatul Călin Budișan. După votul de astăzi a fost declarat vacant și locul de consilier județean din partea PNL Suceava în Consiliul Județean. În cererea de demisie înaintată de Cristinel Crețu nu sunt prezentate motivele pentru care a luat această decizie.

Reamintim că Cristinel Crețu se află în arest, la Cluj, din 5 aprilie, în urma unui flagrant. Procurorii DNA spun că Silviu-Cristinel Crețu, vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, ar fi acceptat și primit în decembrie 2020 o primă tranșă de 40.000 euro de la administratorul unei societăți comerciale. Este vorba despre administratorul „Autotehnorom”, Vasile Rîpan. Potrivit DNA, în perioada 16 – 29 martie 2022, Cristinel Crețu i-ar fi cerut aceluiași om de afaceri încă 40.000 de euro. Pe 4 aprilie, procurorii DNA Cluj i-au făcut flagrant în timp ce primea cei 40.000 de euro mită, chiar în sediul Consiliului Județean Suceava.

CJ Suceava a aprobat prin vot demisia lui Cristinel Crețu din funcțiile de consilier și vicepreședinte al instituției, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava