Concert pascal
MOPAN Suceava

Divorțul s-a terminat cu chiu cu vai după ani de zile, dar Claudia Patrascanu nu l-a iertat nici acum pe Gabi Bădălău. I-a prezis că o să ajungă la fel de rău precum Irinel Columbeanu, după ce a lăsat-o pe străzi cu doi copii!

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu l-a avertizat pe Gabi Bădălău că v-a împărtăși și el la bătrânețe  soarta crudă a fostului milionar Irinel Columbeanu, ajuns acum într-un azil, pe care nu are cu ce-l plăti, părăsit de familie, notează click.ro.

Solista l-a comparat pe Bădălau cu Columbeanu, care se căiește acum amarnic că o ținea pe Monica Gabor pe la porți ca să o vadă pe fiica lor, Irinuca.

„Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe? La Columbeanu mă refer. Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? A spus-o chiar el (n.r. Columbeanu). Banii strică vieți și banii m-au nenorocit. Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, a spus Claudia Pătrășcanu, în podcastul lui Cătălin Măruță, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/claudia-patrascanu-il-avertizeaza-pe-badalau-o-2326831.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava