Dental Elite se adresează tuturor brașovenilor care își doresc servicii stomatologice de calitate, prestate de un personal medical de excepție, într-un cadru plăcut și primitor.

Clinica se întinde pe o suprafață de peste 300 mp, având în acest moment 4 cabinete stomatologice complet utilate și dotate cu echipament modern și performant, radiologie integrată, oferind serviciile unui scanner 2D si 3D CBCT Hyperion X9 (Panoramic) de ultimă generație.

Clinica este rezultatul unei investiții de amploare, fiind dotată cu echipamente performante de ultimă generație și având medici cu experiență cumulată de peste 50 de ani, atât în țară cât și în străinătate. De asemenea, echipa managerială și investitorii au experiență în deschiderea și gestionarea unor clinici stomatologice de renume din Europa.

Spațiul a fost amenajat ținând cont atât de cerințele si exigențele medicale, cât și de pacientul care de multe ori vine tensionat la medic. Echipa de designeri a gândit fiecare detaliu în așa fel încât să inducă o stare de relaxare și încredere, chiar o dispoziție ludică pacienților, atât adulți cât și copii.

Dental Elite pune accent deosebit pe terapia durerii, dar și pe comunicarea dintre medic și pacient. Pacienții sunt informați în detaliu cu privire la procedura medicală indicată și sunt încurajați la un dialog cât mai deschis cu medicul.
Ca un element de noutate în peisajul stomatologiei brașovene (și nu numai), pacienții cu teamă de dentist beneficiază de servicii de consiliere psihologică oferite în cadrul clinicii, iar tehnicile de lucru și comunicare cu pacientul sunt permanent îmbunătățite prin programe special create în echipă multidisciplinară (medic-psihoterapeut).

Dental Elite își propune să devină clinica stomatologică de referință a Brașovenilor prin excelență în: calitatea actului medical, comunicarea dintre medic și pacient, dezvoltarea profesională a medicilor și a asistentelor, încurajarea discuțiilor și a schimbului de experiențe între medici pentru a găsi de fiecare dată cea mai bună soluție medicală, experiența pe care pacientul o trăiește din momentul în care intră pe ușă, managementul clinicii.

www.dentalelite.ro

https://www.facebook.com/DentalEliteBrasov

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava