Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto51 poze în acest set

Peste 5.000 de suceveni au fost prezenţi marţi seară în faţa Palatului Adminstrativ din Suceava pentru a asista la concertele ce au avut loc în cadrul ediţiei de anul acesta a „Simfoniilor de Toamnă”, eveniment organizat de Clubul Rotary Suceava. Cele 3.000 de scaune amplasate în faţa scenei s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru publicul sucevean care a ţinut să fie prezent la unul dintre cele mai mari concerte de muzică simfonică organizate în Suceava.

Alături de spectatorii care au asistat la spectacol de pe scaune, alte câteva mii de suceveni au ţinut să fie prezenţi la acest eveniment. Şi au avut şi de ce, pentru că fără doar şi poate ediţia de anul acesta a „Simfoniilor de Toamnă” a fost un adevărat succes. Atât prin prezenţă, cât şi prin calitatea concertelor oferite sucevenilor. Pe scena din centrul Sucevei au urcat pentru a le oferi spectatorilor un adevărat recital de muzică simfonică artiştii de la Filarmonica de Stat din Botoşani, cu un repertoriu în care au fost incluse piese aparţinind compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Sostacovici, Georges Bizet, Fr. Suppe şi multi alţii.

Sucevenii au avut parte şi de momente magice oferite de Mirel Manea, prim trompetist, sef de partida, Filarmonica de Stat Botosani si prim tropetist al Grande Orchestra Sinfonica Verdi, Bracigliano, Italia. Toate acestea s-au întâmplat sub bacheta dirijorului Daniel Manasi, Concert Maestru al Orchestrei de Camera Radio.

„Daruiti comunitatii impreuna cu Rotary” a fost mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect si anul acesta, dupa ecourile frumoase de la primele doua editii ale proiectului.

Clubul Rotary le-a oferit sucevenilor o ediţie de excepţie a „Simfoniilor de Toamnă”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava