MOPAN Suceava

Clubul Rotary Suceava-Bucovina va organiza joi, 13 septembrie 2018, începând cu ora 19:00, a șaptea editie a evenimentului cultural „Simfonii de Toamnă”.
Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabila seara de toamnă în compania renumitilor artisti de la Opera Națională Română Iași, artiști care vor interpreta arii celebre de muzica clasica.
„Spre mijlocul primei luni de toamna, orasul Suceava va vibra pentru cateva ore iar orchestra, corul si corpul de balet vor reuni 140 de artisti de elita. Concertul extraordinar va avea loc pe Esplanada Casei de Cultura a Sucevei, accesul facandu-se doar pe baza de invitatie, incepand cu ora 18.00”, au transmis organizatorii evenimentului.

„Daruiti comunitatii impreuna cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului deruleaza acest proiect si in 2018, dupa extraordinarele ecouri ale primele sase editii ale evenimentului.
„Organizarea regalului de muzica clasica la Suceava „Simfonii de Toamnă” va fi posibila datorita partenerilor care ni s-au alaturat in eveniment, alaturi de acestia, proiectul fiind sustinut de nume importante din mediul de afaceri local, de autoritatile locale si de mass-media”, a transmis managerul acestui proiect, Dan Ioan Cușnir.
Primele sase editii ale evenimentului au adus pe scena artistii de la Filarmonica din Botosani in 2012 si 2014, de la Opera Nationala Romana din Iasi in 2013 si 2016, de la Filarmonica Nationala „Serghei Lunchevici” din Chisinau in anul 2015 si de la Filarmonica George Enescu din Iasi in 2017.
„Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorita superbului public, datorita sucevenilor care s-au regasit in ceea ce am adus pe scena si ne-au determinat sa fim mai buni cu fiecare an ce trece. Aceasta este normalitatea spre care ne indreptam si pe care ne-o dorim la noi acasa, in Suceava.
Ne bucura foarte mult ca toamna la Suceava este acum asociata cu Simfoniile. Traim cu convingerea ca oricat de mult am incerca sa facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merita intotdeauna mai mult decat ceea ce putem noi face”, a mai spus Dan Ioan Cușnir.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

Clubul Rotary va organiza pe 13 septembrie a șaptea ediție a Simfoniilor de Toamnă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava