• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” va fi organizat anul acesta în perioada 30 septembrie – 2 octombrie a.c., pe esplanada Iulius Mall Suceava. Evenimentul este organizat de Asociația „Produs în Bucovina”, Consiliul Județean Suceava, Asociația pentru Turism Bucovina și Iulius Mall Suceava. Potrivit organizatorilor, invitații speciali ai Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” vor fi actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru, evenimentul fiind prezentat de Casian Balabasciuc.
Ediția de anul acesta a Târgului „Produs în Bucovina” va avea sloganul „Gustă din Bucovina”. Pe parcursul târgului, vizitatorilor li se vor prezenta delicatesele specifice cămării bucovinene. Astfel, expozanții vor prezenta cele mai renumite și gustoase mâncăruri bucovinene. De asemenea, pe parcursul evenimentului va fi prezentată și gastronomia etniilor din Bucovina.

Organizatorii au pregătit și o seară bucovineană, precum și spectacole folclorice susținute de interpreți, ansambluri și formații artistice din Bucovina, printre aceștia numărându-se și Ansamblul Artistic Profesional „Ciprian Porumbescu” din Suceava. La Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” va fi lansat și programul „Crăciun în Bucovina”, precum și oferta turistică pentru sărbătorile de iarnă și vor fi promovate obiceiurile de iarnă din Bucovina. Organizatorii au pregătit și mai multe dezbateri culinare și concursuri interactive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava