Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu asociația studențească AISEC România, organizează una dintre cele mai frumoase experiențe de voluntariat internațional.

Proiectul, ajuns la a doua ediție,  are scopul de a promova performanța la cel mai înalt nivel, investind continuu în educația pregătirea tinerelor generații. Astfel, trei tineri din SUA, Malayezia și Turcia vor fi, pentru o perioadă de timp, responsabili cu dezvoltarea proiectelor culturale și educaționale ale FDVDR împărtășind propria experiență pe care au câștigat-o până acum.

Programul de internship va oferi oportunitatea dezvoltării unor noi proiecte de tip workshop prin care tinerii din România să învețe prin joc și metode aplicative din experiența proprie a voluntarilor internaționali. Pe de altă parte, reprezintă o ocazie extraordinară de a împărtăși acestor tineri voluntari valorile și idealurile UNESCO.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României consideră că schimbul de experiență și interacțiunea culturilor din diferite țări reprezintă soluția pentru progresul comun.

Partenerul nostru, AIESEC România este o organizație studențească internațională, prezentă în 110 țări, formată din studenți și absolvenți de studii superioare, care au posibilitatea de a dezvolta abilități de conducere, management, lucru în echipă și experiență internațională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava