Concert pascal
MOPAN Suceava

Ca urmare a investigațiilor vamale realizate de structura de specialitate din cadrul Autorității Vamale Române cu sprijinul Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF),  împreună cu inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Halmeu, a fost selectat pentru control vamal amănunțit un camion încărcat cu 21 de butelii speciale, care potrivit documentelor vamale prezentate ar fi trebuit să fie  încărcate cu 23.890 kg, gaz refrigerant, bunuri expediate de o societate din Germania, având ca destinatar o companie din Ucraina.

În urma controlului, inspectorii vamali au constatat lipsa sigiliului vamal cât și prezența unui lichid incolor și inodor, având caracteristicile asemănătoare apei, în toate cele 21 de butelii speciale. Au fost prelevate probe pentru stabilirea exactă a caracteristicilor fizico-chimice ale lichidului iar buteliile au fost reținute și predate instituției abilitate în vederea continuării cercetărilor și efectuarii demersurilor specifice.

În situația în care, conform documentelor prezentate, în recipientele speciale ar fi fost gaz refrigerant (freon) valoarea estimată ar fi de aproximativ 275.000 lei.

Precizăm că în acest caz există suspiciunea săvărșirii infracțiunii  de folosire de acte nereale prin întocmirea documentelor vamale, comerciale, de transport, prin declararea  altor mărfuri, respectiv cantități, decât cele prezentate  autorității vamale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava