Concert pascal
MOPAN Suceava

„Dragostea se face în minim în doi”, vorba lui Alex Velea, însă la fel se fac şi afacerile, în familie, căci e mai bine să-ţi protejezi banii şi să-i produci alături de cineva care te iubeşte. Exemple de vedete care “se vând” la pachet avem destule, iar printre ele sunt Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, Adelina Pestriţu şi Speak, Oana şi Viorel Lis sau Antonia şi Alex Velea, scrie click.ro.

Bianca Drăguşanu (33 de ani) şi Victor Slav (35 de ani) au atras bani ca un magnet pe vremea când jonglau cu despărţirile şi împăcările. În septembrie 2013 au făcut o nuntă ca în poveşti, pe care au “vândut-o” unei televiziuni apoi, în februarie 2014, au făcut furori şi cu divorţul. În prezent, cei doi formează din nou un cuplu, dar sunt mai preocupaţi de afaceri decât de televiziune: Bianca se ocupă de propriul atelier de croitorie, iar Victor e pasionat de imobiliare, potrivit sursei citate.

La fel de productivi împreună sunt şi Adelina Pestriţu (29 de ani) şi iubitul ei, Speak (Ştefan Sprianu – 30 de ani), un cuplu monden de doi ani încoace.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/colegi-de-pat-si-de-afaceri-vedete-care-si-vand-dragostea-pe-bani-frumosi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava