MOPAN Suceava

28 de candidați pe un loc la Concursul organizat de Corpul de Control al Prim-Ministrului, desfășurat astăzi, 1 septembrie, pentru ocuparea unor posturi de executie. Pentru cele 6 posturi vacante scoase la concursul anunțat în aceasta vară, s-au înscris 190 de candidați, din care 172 au depus dosare complete. Aplicațiile pentru cele 6 posturi sunt astfel:

–          71 candidați pentru Direcția Control companii de stat, debutant;

–          32 candidați pentru Direcția juridică și administrativă, debutant;

–          13 candidați pentru Direcția juridică și administrativă, principal;

–          21 candidați pentru Compartimentul documente clasificate, principal;

–          35 candidați pentru Compartimentul documente clasificate, superior.

Pentru postul de consilier debutant, din cadrul direcției Control companii de stat s-au înscris un număr record de candidați pentru administrația publică – 71 pentru un post vacant.

„Interesul crescut pentru aceste poziții arată două aspecte benefice. Pe de o parte, faptul că activitatea Guvernului și a Corpului de control este apreciată pozitiv, mai ales de către tineri, care vor să se alăture echipei de lucru a Executivului. Pe de altă parte, această competiție crescută se va reflecta în selectarea unor oameni profesioniști, bine pregătiți profesional, care se vor alătura echipei noastre”, consideră Mircea Valentin, șeful Corpului de Control al Primului-ministru.

Interesul manifestat pentru acest concurs a putut fi observat și în cazul altor acțiuni ale Guvernului, precum stagiile sau programele de colaborare organizate la nivelul administrației publice centrale. În acest sens, pentru Programul Oficial de Internship din 2016 și-au depus candidatura 7430 de persoane pentru cele 200 locuri disponibile, din care 1000 de candidați și-au exprimat interesul de a ocupa cele 19 poziții de stagiari la nivel de guvern, iar restul în alte autorități publice. De asemenea, programul GovIT a atras 3200 de candidaturi pentru cele 100 de poziții de voluntari și cele 10 burse oferite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava