Concert pascal
MOPAN Suceava

Localitatea suceveană Cornu Luncii condusă de primarul social democrat, Gheorghe Fron, se află în topul comunelor din România în privința bunelor practici la nivel administrativ. Acest lucru a fost confirmat la cea de-a 27-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România,  care se desfășoară la hotel Marriott din București în perioada 11-14 februarie, unde comuna suceveană a fost distinsă cu două ”Diplome de excelență”, una  pentru susținerea investitorilor și promovarea produselor tradiționale românești și alta pentru asumarea statutului de factor al păcii sociale și pentru dezvoltarea politicilor de susținere a familiei.

”Se acordă Ordinul de Merit și Trofeul ”Dinu Săraru” ediția a VI-a, pentru anul 2023 comunei Cornu Luncii, județul Suceava prin primarul său, domnul Gheorghe Fron, în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru asumarea statutului de factor al păcii sociale și pentru dezvoltarea politicilor de susținere a familiei”

”Se acordă Ordinul de Merit și Trofeul ”Zetea” ediția a VII-a, pentru anul 2023, comunei Cornul Luncii, județul Suceava, prim primarul său domnul Gheorghe Fron, în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru susținerea investitorilor și promovarea de produse tradiționale românești”. Cele două importante diplome au fost înmânate de președintele Asocației Comunelor din România, Emil Drăghici- primarul comunei Vulcana-Băi, județul Dâmbovița, primarului Gheorghe Fron. De menționat că primarul Fron s-a implicat în mod direct în susținerea investitorilor și promovarea produselor tradiționale românești facilitând dezvoltarea în comună a inițiativei private ”Satului românesc de altădată” și a Stânii tradiționale ”Baciul Norocel”. De asemenea, Cornu Luncii care are 653 de investitori locali sau din localitățile din jur găzduiește anual ”Festivalul Produselor Tradiționale”. Totodată, cu susținerea sa comuna dispune de un serviciu voluntar de pompieri condus de preotul Gabriel Florea, unitate care a salvat vieți și bunuri din ”ghearele” flăcărilor. Nu în ultimul rând din respect suprem pentru eroii comunei primarul Fron a împânzit toate satele cu monumente ridicate în memoria celor care au căzut pe câmpurile de luptă, comuna Cornu Luncii fiind printre puținele din județ cu o densitate așa de mare de monumente. De asemenea, comuna Cornu Luncii este prinsă într-un proiect transfrontalier intitulat ”Porți deschise către Prut”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava