Concert pascal
MOPAN Suceava

Comuna suceveană Panaci este finalistă pentru a obține titlul de Sat European de Tineret 2023. În total, 10 comune din România intră în etapa de mentorat și în competiția finală pentru titlul de Sat European de Tineret 2023. European Youth Village este un program apolitic de organizare comunitară a tinerilor din mediul rural, coordonat la nivel național de Asociația pentru Dezvoltare Activă și Go Free-Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile.

Titlul de „Sat European de Tineret” este oferit de Guvernanță în cadrul programului național European Youth Village (Satul European de Tineret) satelor sau comunelor din România care susțin tinerii în acțiunile pe care aceștia doresc să le organizeze în comunitate. Pe parcursul anului 2023, în comunele care vor purta acest titlu, toate inițiativele, evenimentele sau acțiunile ce vor fi organizate la nivel local vor urmări să crească participarea tinerilor și a autorităților în vederea rezolvării unor probleme sau nevoi ale tinerilor din comunitate.

În anul în care poartă titlul de Sat European de Tineret, tinerii sunt sprijiniți de comunitatea programului European Youth Village prin activități de mentorat, traininguri și ateliere pentru membrii grupului de inițiativă a tinerilor, atât în ceea ce privește mobilizarea și activitarea altor tineri din comunitate, cât și în accesarea finanțărilor pentru activitățile planificate în sat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava