MOPAN Suceava

Pentru cei care își pregătesc agenda timpului liber din acest week-end, Iulius Mall Suceava propune evenimente care să le aducă un plus de relaxare: concurs de folclor pentru copii, târg de obiecte cu patina timpului și atelier de creație dedicat prichindeilor.

De vineri până duminică, în perioada 5 – 7 mai 2017, sucevenii vor descoperi la parterul Iulius Mall o nouă ediție a Târgului Colecționarilor. Nostalgicii vor putea admira și achiziționa antichități și obiecte de artă înnobilate cu patina timpului, cuceritoare prin farmecul și unicitatea lor. Expozanți reuniți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai impunătoare dovezi ale trecutului și vor împărtăși poveștile lor celor interesați. Piese de mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole cu dichis sunt propunerile Târgului Colecționarilor, de la parterul Iulius Mall.

Sâmbătă este o zi creativă și muzicală pentru prichindei. De la ora 9.00, pe scena de la etajul Iulius Mall vor urca copii talentați, care iubesc folclorul. Concursul Județean „Tezaur Folcloric”, din cadrul Festivalului Internațional de Folclor „Peștișorul de Aur”, va reuni peste 400 de tineri artiști, care se vor întrece în interpretarea unor piese din repertoriul românesc. Concomitent se va desfășura și Concursul Județean „Tradiții Bucovinene”, din cadrul Olimpiadei Naționale „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Participanții vor expune lucrări reprezentative pentru diverse meșteșuguri și vor lucra în fața celor care apreciază arta tradițională. Evenimentele sunt organizate de Palatul Copiilor Suceava.

De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici vor putea participa la atelierul de creație. Ediția din acest sfârșit de săptămână este dedicată amintirilor, năzdrăvanii fiind ajutați de specialiștii Creativ & Deco să realizeze rame foto în formă de floare. Toate materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar ca răsplată pentru îndemânarea lor, micii artiști își vor putea lua creațiile acasă, pentru a-și decora camera sau pentru a le oferi cadou.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava