Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă vrea să devină un bărbat liber, Cristi Borcea trebuie să achite taxa de timbru pentru procesul de divorţ. Şi asta după ce judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi şi au decis să nu reducă suma, care ar fi uriaşă, potrivit click.ro.

Vineri după-amiază (14 octombrie), Alina (32 de ani) şi Cristi Borcea (46 de ani) ar putea pune punct căsniciei de cinci ani, după luni bune în care au tot încercat să se separe oficial la notar. Însă, nici la judecătorie procesul de divorţ nu e atât de uşor pe cât au crezut. Aici se percepe o taxă de timbru, care nu a fost deloc pe placul fostului şef dinamovist. Aşa că acesta şi-a pus avocaţii să facă toate demersurile pentru reducerea ei. „A fost stabilită o suma mare, deşi pensia care acoperă întreţinerea celor doi copii în America nu depăşeşte 10.000 de euro. Probabil că taxa a fost calculată la întreaga sumă pe care fata şi băiatul o vor primi până la majorat”, au dezvăluit, pentru Click!, surse din apropierea soţilor Borcea.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/conditia-impusa-lui-borcea-pentru-putea-divorta-despartirea-de-alina-il-va-aduce-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava