MOPAN Suceava

Dl. Bogdan-Lari Mihei, președintele Autorității Vamale Române, alături de alți reprezentanți ai autorității vamale, a avut o întâlnire de lucru cu delegația Guvernului S.U.A., formată din reprezentanți ai Agenției pentru Reducerea Amenințărilor din domeniul Apărării – Programul de Prevenire a Proliferării (D.T.R.A./P.P.P.), ai Biroului Regional al D.T.R.A. din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii (D.T.R.O.), ai Serviciului Vamal și Protecția Frontierelor(C.B.P.) și ai Gărzii de Coastă(U.S.C.G.).

În cadrul întâlnirii de lucru au fost prezentate și discutate aspecte legate de particularități ale mediului în care autoritatea vamală română își desfășoară activitatea, modul de organizare și funcționare a Autorităţii Vamale Române,  funcții pe care le îndeplinește autoritatea vamală, atribuții generale și specifice pe care le exercită, prezentarea activității direcțiilor generale din cadrul autorității, aspecte legate de instrumente și metode utilizate în prevenirea și combaterea fraudelor, măsuri întreprinse pentru fluidizarea fluxurilor comerciale și particularități întâlnite la granița cu Republica Moldova și Ucraina, instrumente legale utilizate de către autoritatea vamală, aspecte din activitatea prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări.

În perioada 25 octombrie – 03 noiembrie 2022 reprezentanți din aparatul central al Autorității Vamale Române vor însoți delegația Guvernului S.U.A. în cadrul unor vizite de studiu și asistență tehnică în Portul Constanța și la Birourile Vamale de Frontieră Constanța Sud, Giurgiulești, Albița și Siret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava