Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea naţională a liberalilor a decis amânarea alegerilor în Organizaţia Judeţeană PNL Suceava. Decizia a fost trimisă la Suceava în data de 28 mai a.c., şi este semnată de secretarul general al PNL, Eduard Hellvig. Cu toate acestea actuala conducere a PNL Suceava a ţinut ascunsă această decizie. De precizat că liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat la mijlocul săptămânii trecute că alegerile pentru stabilirea unei conduceri judeţene noi ar urma să aibă loc pe data de 8 iunie 2013. Modul în care Băişanu a pregătit organizarea acestor alegeri a fost contestat de un număr mare de liberali. Aceştia au trimis conducerii centrale a PNL o contestaţie, în care se precizează că Alexandru Băişanu a încălcat statutul partidului prin modul în care a pregătit alegerile.

În urma acestei contestaţii, în adresa trimisă de Eduard Hellvig filialei Suceava a PNL se precizează că „Am hotărât amânarea conferinţei teritoriale PNL Suceava, în conformitate cu atribuţiile prevăzute de statutul PNL şi regulamentul de aplicare al statutului. Menţionez că această decizie a fost luată în urma sesizărilor primite din filiala dumneavoastră şi nerespectarea art. 19, alin. 2 din regulamentul de aplicare al statutului PNL, prin care trebuia să-mi trimiteţi norma de reprezentare stabilită de biroul permanent teritorial al PNL Suceava. Având în vedere obligativitatea respectării regulamentului de aplicare al statutului, precum şi prevederile art. 22, alin. 3, prin care secretarul general PNL poate amâna desfăşurarea conferinţei teritoriale, dacă constată nerespectarea prevederilor regulamentului, am luat această decizie”. De asemenea, în acelaşi document se mai spune că la Suceava va fi trimisă o „echipă de regularitate şi audit” pentru a verifica modul în care au fost pregătite alegerile.

Data la care vor fi organizate alegerile în PNL Suceava urmează să fie stabilită în prima şedinţa a Biroului Permanent Naţional.

Pentru preşedinţia PNL Suceava ar urma să candideze Alexandru Băişanu şi Marius Ursaciuc, primarul oraşului Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava