Concert pascal
MOPAN Suceava

Conferința Anuală National Geographic Learning, desfășurată, sâmbătă, 6 mai, în București a atras un număr impresionant de participanți. Profesori din toată țara au venit să primească cele mai noi informații în domeniul învățării de la experți internaționali, colaboratori ai prestigioasei publicații National Geographic Learning

Conferința organizată de Fischer International, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României s-a concentrat pe dezbateri despre cele mai recente concluzii ale cercetătorilor care studiază abilitățile de învățare, maximizarea capacității de comunicare în general, dar și specific în domeniul afacerilor.

Printre experții care au susținut prelegeri și au inițiat dezbateri în cadrul conferinței au fost Chia Suan Chong, trainer de renume mondial, Flo Feast, autoare și trainer cu experiență în predarea și redactarea materialelor de învățare a limbii engleze, și Gabriela Maalouf, psiholog și psihoterapeut.

S-au dezbătut subiecte de actualitate în domeniile învățării și comunicării, precum abilitățile necesare unui tânăr care își dorește să reușească profesional într-o lume din ce în ce mai competitivă sau de ce este importantă cunoașterea propriilor capacități și preferințe atunci când comunicăm în domeniul afacerilor, dar și cât de importantă este dezvoltarea unor capacități personale precum empatia și introspecția pentru o mai bună adaptare într-o lume în care indivizii progresează rapid.

Deși organizatorii s-au pregătit pentru maximum 500 de participanți, interesul pentru conferință a fost mult mai mare, peste 1000 de participanți au fost interesați de cele mai eficiente metode pentru motivarea adolescenților, dar și de tehnicile inovative de inițiere a discuțiilor cu necunoscuți sau de medierea conflictelor cu colegii sau subalternii. Participarea la conferință a fost gratuită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava