Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Fischer International, organizează Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2023, la Radisson Blu Hotel din București, pe data de 06 mai 2023, începând cu ora 09.00. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Conferința, dedicată formării continue a profesorilor și specialiștilor din domeniul educației, își propune să atragă peste 500 de participanți, printre care profesori de limba engleză și alte discipline, studenți și experți în educație. Invitații speciali ai evenimentului sunt Chia Suan Chong, trainer de renume mondial și autoare de materiale educaționale, și Flo Feast, autoare și trainer cu peste zece ani de experiență în predare și redactare a materialelor de învățare a limbii engleze.

Evenimentul organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va aborda teme precum motivarea adolescenților, dezvoltarea abilităților de comunicare în mediile de afaceri și la locul de muncă, tehnici de inițiere a discuțiilor cu necunoscuți și medierea conflictelor cu colegii sau subalternii. Aceste subiecte vor fi discutate folosind exemple oferite în publicațiile National Geographic Learning, una dintre cele mai prestigioase edituri internaționale specializate în producerea de manuale pentru învățarea limbii engleze.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fischer International continuă să susțină formarea continuă a profesorilor și specialiștilor, organizând evenimente de marcă pentru comunitatea educațională din România. Prin această inițiativă, Fischer International își reafirmă angajamentul față de cei implicați în predarea și învățarea limbii engleze, oferind o gamă variată de materiale didactice.

Despre speakerii evenimentului

Chia Suan Chong este expertă în predarea limbii engleze și autoare de manuale National Geographic Learning. Cu un masterat în lingvistică aplicată/ELT și o certificare DELTA. Chia va împărtăși experiența sa în îmbunătățirea comunicării și colaborării elevilor, folosind metode interactive precum povestiri, jocuri de rol și teatru. Abordând probleme esențiale în comunicare, precum construirea încrederii și gestionarea situațiilor conflictuale, Chia îi va ajuta pe profesorii din România să devină mai eficienți și inspirați în predarea limbii engleze. Această abordare va contribui la pregătirea elevilor pentru a deveni comunicatori eficienți într-o lume globalizată.

Cu certificări Cambridge CELTA și Delta, Flo FEAST a lucrat ca profesor, trainer, examinator și realizator de materiale educaționale în diverse țări și a prezentat seminarii și webinarii în Europa și Asia. Ea va vorbi profesorilor prezenți la conferință despre cum să îndrume adolescenții în găsirea motivației, utilizând idei practice și activități din seria de manuale LOOK. Va discuta provocările pe care profesorii le întâmpină în predarea adolescenților și va oferi exemple de activități inspirate din manualul New Close-up, împărtășind sfaturi practice pentru o predare eficientă.

Pentru înscriere și informații suplimentare despre Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2023, puteți accesa site-ul fundatiadanvoiculescu.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava