• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Suceava începe vineri, 14 iunie, Conferinţa internaţională de ştiinţe ale educaţiei. Din comitetul ştiinţific fac parte profesori din Republica Moldova, Slovenia, Portugalia, Italia, Spania, Turcia şi România.Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, de la ora 10. Vor urma prelegeri în plen şi apoi lucrările vor fi prezentate pe secţiuni. Sâmbătă, în cadrul conferinţeiu vor avea loc workshopuri, începând de la ora 9:00 şi până la 18:30.
Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei (FSE) din Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava este cea careorganizează această a XI-a ediţie a Conferinţei internaţionale de ştiinţe ale educaţiei. Potrivit organizatorilor, conferinţa propune „un cadru de comunicare privind experienţele academice în scopul dezvoltării profesionale şi al cooperării interuniversitare din spaţiul educaţional european”. Secţiunile se adresează tuturor practicienilor – institutori, consilieri şcolari, profesori, cercetători, formatori – din învăţământul preuniversitar şi universitar, care doresc să contribuie la creşterea calităţii în educaţie”. Această conferinţă reuneşte rezultate ale cercetărilor din ţările europene, oferind oportunitatea iniţierii de noi proiecte în domeniul ştiinţelor educaţiei.
Vor fi abordate teme precum: „Educaţia în societatea contemporană”, „Psihologia educaţiei”, „Consiliere educaţională”, „Formarea formatorilor”, „Didactica ariilor curriculare”, „eLearning” şi „Software în educaţie”. De asemenea, va avea loc o sesiune de comunicări ştiinţifice pentru studenţi, cu tema „Educaţia în mileniul III”. În cadrul conferinţei vor fi organizate ateliere de lucru pe diferite tematici din domeniul educaţional.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava