Concert pascal
MOPAN Suceava

Consilierul județean PSD, Brândușel Nichitean, care vineri în ședința deliberativului județean și-a criticat propriul guvern a fost apostrofat de colegii din partid. ”Cazul” său a fost discutat în ședința Biroului Permanent Județean al PSD care a avut loc sâmbătă, 24 ianuarie, la diverse iar conform surselor noastre lui Nichitean i s-a pus în vedere că la viitoarea ieșire de acest gen împotriva sa vor fi luate măsuri sancționatorii. Avertismentul este valabil pentru toți cei care au reacții similare. Liderii PSD Suceava au cerut membrilor de partid să strângă rândurile și să dea dovadă de unitate.

Brândușel Nichitean și-a criticat propriul guvern că a lăsat zona Bucovinei de izbeliște arătând că județul Suceava nu se mai află în România din punctul de vedere al lucrărilor de infrastructură. „Ce vă spun acum e un lucru mai deosebit și fac un apel la toți cei care suntem în această sală. În această legislatură avem cei mai mulți parlamentari, miniștri secretari de stat, ministru și consilieri județeni, care ar trebui să ne gândim pentru județul acesta. Și aș vrea domnule președinte să faceți o invitație tuturor parlamentarilor, secretarilor de stat, ministrului, prefectului, consilierilor județeni pentru o discuție legată de ce se întâmplă cu județul Suceava. Pentru că județul Suceava nu mai este în România. Județul Suceava este undeva în afara României. De ce spun treaba asta. Numai ieri a fost discuția, și ce a apărut în spațiul public, că se face șoseaua de mare viteză București – Ploiești – Focșani – Bacău. Deci marginea României este la Pașcani. Nu este la Suceava”, a spus Brîndușel Nichitean.

El consideră că toți parlamentarii suceveni, secretarii de stat, consilierii județeni și alți factori de decizie să facă un memoriu către premierul României, ministrul transporturilor sau alte instituții pentru rezolvarea mai multor probleme de infrastructură din județ, cum ar fi șoseaua de centură a Sucevei, sau reabilitarea drumul european de la Roman – Suceava. „Vreau să vă întreb cine îmi plătește mie mașina, pentru că noaptea trecută mi-am fărmat-o când am venit de la Drăgușeni la Suceava. Ați fost pe acest drum să vedeți ce găuri sunt? Apoi, noi plătim impozite și rovigneta, dar drumuri nimic. De ce pentru Suceava, indiferent că este PSD sau PNL, doar se cer voturi. Aaaa.. pentru voturi suntem buni! Și când e nevoie…. Hai Suceava ridicați, ridicați, dar când e vorba ca Bucureștiul să aibă grijă de Suceava ce spune? Pierderi colaterale. Asta spune. Pierderi colaterale. De asta nu avem nimic. Parcuri industriale nimic, șosele nimic, și noi continuăm să ne mințim singuri și să vorbim într-una, domnule ce bine ne este. Păi nu e bine deloc”, a spus consilierul județean PSD.

Consilierul județean PSD care și-a criticat propriul guvern, apostrofat la partid, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava