• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Oferta turistică a județului Suceava va fi promovată, la începutul acestui an, la cinci târguri de turism din România și din străinătate. Consiliul Județean Suceava a aprobat în ședința de astăzi participarea la Târgul Internațional de Turism IMTM (6 – 7 februarie), Târgul Internațional de Turism BIT din Milano (11 – 13 februarie), Târgul Internațional de Turism al României (22 – 25 februarie), Târgul Târgul Internațional de Turism Utazas din Budapesta, Ungaria (1- 4 martie) și la Târgul Internațional de Turism Tourism.Lesure. Hotels care va avea loc la Chișinău, în Republica Moldova, în perioada 29 martie și 1 aprilie.

La cele cinci târguri, Consiliul Județean va participa cu o delegație formată din cinci persoane, respectiv doi reprezentanți ai administrației județene, doi meșteri populari, un translator și un șofer. Bugetul alocat pentru cele cinci evenimente este de 91.545 de lei. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că prin participarea la Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv, în Israel, CJ Suceava își propune abordarea de noi piețe turistice, deoarece din ce în ce mai mulți turiști din ce în ce mai mulți cetățeni israelieni își manifestă interesul pentru cunoașterea rădăcinilor pe care le au. „Acest lucru constituie un prilej pentru noi de a ne face cunoscuți pe piața israeliană, cu atât mai mult cu cât Bucovina este locul în care comunitatea evreiască a fost deosebit de puternică până în perioada celui de-al doilea Război Mondial”, a declarat șeful administrației județene.

Gheorghe Flutur a adăugat că prin participarea la târgurile internaționale de turism din Italia, Ucraina și Republica se urmărește consolidarea unor piețe turistice în vederea atragerii unui număr mai mare de turiști din cele trei țări.

Consiliul Județean Suceava vrea să atragă turiști din Israel, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava