Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Local al municipiului Suceava a fost convocat în ședință extraordinară miercuri, 23 martie, la inițiativa primarului Ion Lungu pentru a aloca 150.000 de lei din fondul de rezervă ca ajutor umanitar pentru orașul Cernăuți.

”În aceste momente grele prin care trece poporul ucrainean municipiul Suceava este alăuri de el și în contact permanent cu Primăria orașului Cernăuți oraș cu care este infrățit. Primăria orașului Cernăuți, prin adresa întregistrată la Registratura Primăriei municipiului Suceava cu nr.9812/16.03.2022, ne solicită în scris un ajutor umanitar constând în produse alimentare – făină de grâu, cereale, paste, zahăr, sare, unt, conserve etc. Acestea sunt necesare pentru cei care au nevoie constant de protectie, hrană, lucruri de bază, respectiv Forțele Armate și de Apărare Teritorială, civili, inclusiv refugiați- peste 45.000 de oameni, care se găsesc în Cemăuți. Mentionez că suma de 150.000 lei va fi folosită pentru achizitionarea, prin procedurile legale, de produse alimentare, conform solicitarii de ajutor umanitar primită din partea Primăriei orașului Cernăuți”, a explicat primarul Ion Lungu.

Consiliul Local Suceava convocat în ședință de îndată pentru a aloca 150.000 de lei ajutor umanitar pentru orașul Cernăuți, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava