Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, în vizită la Sfântul Scaun, a avut o convorbire telefonică cu Preasfințitul Siluan, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, aflat în vizită la Paris pentru a participa la Congresul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale.

Șeful Guvernului de la București a evidențiat aspecte legate de vizita la Sfântul Scaun și primirea de către Sanctitatea Sa Papa Francisc și a subliniat nivelul excelent al relațiilor bilaterale, atât la nivel politic, cât și în domeniul cultural și educațional.

Premierul Dăncilă și-a exprimat aprecierea pentru susținerea de către Biserica Ortodoxă a comunităților românești din diaspora, în special din Republica Italiană, și a vorbit despre importanța lăcașurilor de cult în viața românilor care trăiesc în afara granițelor țării.

De asemenea, prim-ministrul a subliniat atenția acordată de statul român respectării drepturilor comunității românești, rolul cultelor religioase în păstrarea identității spirituale și lingvistice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava