Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimele 24 de ore, Primăria municipiului Fălticeni a intervenit pentru a remedia mai multe situaţii de urgenţă apărute în urma precipitaţiilor abundente care au căzut duminică, 11 octombrie 2015.
Cele mai mari probleme au fost create de arborii care s-au rupt sub greutatea zăpezii umede. Au fost afectate reţele electrice şi instalaţii aeriene aparţinând furnizorilor serviciilor de televiziune, telefonie şi internet.
Până luni, la ora 11.00, angajaţii Direcţiei Tehnice, în unele cazuri cu sprijinul Detaşamentulşui de Pompieri Fălticeni, au acţionat în cel puţin 50 de locaţii din localitate, atât pe domeniul public, în asociaţiile de proprietari, şi în gospodării ale populaţiei.
„Solicităm înţelegere din partea fălticenenilor care aşteaptă sprijin din partea administraţiei locale. Luăm în considerare toate sesizările care ne sunt transmise şi încercăm să ajungem în timp util în locurile unde suntem chemaţi. Facem apel la instituţiile publice şi agenţii econimici să acţioneze în zona clădirilor pe care le administrează, în situaţiile care nu impun prezenţa utilajelor speciale”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava