Concert pascal
MOPAN Suceava

Şi-a dorit dintotdeauna să aibă şi o fetiţă şi iată că acum visul ei se împlineşte! Cristina Bălan (41 de ani) şi-a anunţat fanii că este însărcinată în şase luni. Artista şi soţul ei, Gabriel, mai au doi băieţi, gemeni, şi au povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce emoţii îi încearcă în această perioadă, mai ales că vestea unei noi sarcini vine după o perioadă dificilă pentru familia lor.

Cristina şi Gabriel Bălan sunt unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbiz. Fosta solistă a trupei Impact şi soţul ei, artist şi el, au doi copii, gemeni, Toma şi Matei (9 ani), care au Sindromul Down. „Cristina nu mai cântă. În schimb, compune. Nu mai departe de ieri a scris două piese noi. Chiar săptămâna trecută am finalizat o altă melodie, pe care cred că o vom şi lansa curând! Nu prea ne descurcăm, realist vorbind. În luna iunie, pentru a putea face faţă cheltuielilor lunare mari, cu terapiile lor şi toate celelalte, am făcut o postare pe Facebook, cu un anunţ în care spuneam că pentru a putea suplimenta bugetul lunar, am decis să scoatem la vânzare ceea ce noi numim căsuţele de la sat. Respectiv, facem căsuţe în miniatură. În mare parte, căsuţele au fost pictate şi de ei, de picii noştri. Adică, ei dau baza de culoare, eu le tai şi le şlefuiesc, iar Cristina e cea care face detaliile. Banii colectaţi merg către terapiile lor şi cheltuielile aferente. Noi nu ştim să cerem. În mod gratuit, mă refer. Din acest motiv s-a născut şi ideea cu căsuţele.”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, şi Gabriel Bălan, soţul artistei.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/copiii-cristinei-balan-muncesc-cot-la-cot-cu-parin-2205182.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava