Concert pascal
MOPAN Suceava

Aflat în fruntea liniei de succesiune, Regele Charles al III-lea (73 de ani) cunoaşte cea mai importantă tranziţie a vieţii sale, o dată cu moartea Reginei Elisabeta a II-a. Aceea de la moştenitor, la rege. A preluat tronul, iar o dată cu acesta, o moştenire extrem de vastă. Dacă ne referim la bani, suma acestora nu s-a ştiut niciodată cu exactitate şi nici nu se va afla pentru că testamentul răposatei suverane va fi sigilat şi închis pentru 90 de ani, potrivit click.ro.

Conform convenţiei, după moartea unui membru de rang înalt al Familiei regale, executorul testamentar cere Secţiei pentru Familie a Înaltei Curţi din Londra sigilarea testamentului. Magistraţii care s-au succedat în această funcţie au aprobat întotdeauna solicitarea. Judecătorul care a sigiliat în urmă cu un an testamentul Prinţului Philip a explicat de ce se procedează astfel: „Gradul de publicitate pe care publicarea l-ar atrage probabil ar fi foarte extins şi contrar obiectivului de păstrare a demnităţii suveranei”, a menţionat el, afirmând că acest lucru este necesar ca monarhul să-şi realizeze rolul constituţional.

Când va fi depozitat în seif alături de cel al Prinţului Philip, testamentul Reginei Elisabeta a II-a se va alătura celui al mamei ei, Elizabeth şi al surorii ei, prinţesa Margaret, potrivit sursei citate. Ambele au murit în anul 2002.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/international/testamentul-reginei-inchis-in-seif-2205207.html

Nimeni nu va ști ultimele dorințe ale reginei! Testamentul va fi închis într-un seif pentru 90 de ani, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava