Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Bălan şi soţul ei au luat o decizie majoră în viața lor. Frumosul cuplu și-a retras copiii de la şcoală. Câștigătoarea sezonului cinci al emisiunii „Vocea României” a explicat ulterior ce i-a determinat să facă acest lucru, notează click.ro.

Fosta solită de la Impact are doi copii împreună cu muzicianul Gabriel Bălan. În vârstă de 9 ani, băieții lor, Toma David și Matei Nikolas, suferă de Sindromul Down. Din păcate, această afecțiune nu a fost gestionată bine de cadrele didactice, iar cei doi copii au îneput să se simtă marginalizați și să dezvolte o „anumită atitudine”.

„I-am retras de la școală, pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați”, a declarat Cristina Bălan pentru Fanatik, conform sursei citate.

Vedeta a povestit că cei mici „încep să dezvolte o anumită atitudine, fără să aibă vreo vină neapărat.” Fosta membră a trupei Impact a explicat că băieții ei nu sunt violenti, „dar dacă văd violență, pot să o preia.”

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-si-a-retras-cristina-balan-copiii-de-la-639908.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava