Concert pascal
MOPAN Suceava

Ca de fiecare dată, și în acest an de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, vedetele au colorat rețelele de socializare în tricolor și s-au întrecut în mesaje patriotice. Unii artiști și-au îmbrăcat copiii în ținute tradiționale și s-au mândrit cu ei în mediul online. Iată ce au ales Oana Roman, Andreea Bălan, Giulia sau Mirela Vaida, pentru cei mici.

De Ziua Națională a României, pline de mândrie, chiar dacă se află în diverse colțuri ale țării, vedetele și-au făcut timp pentru o serie de urări care mai de care mai creative și s-au pozat în costume tradiționale românești. Mai mult, i-au îmbrăcat și pe cei mici în haine populare și au publicat imagini cu familia, dând o lecție de patriotism pe internet.

Horia Brenciu (51 de ani) împreună cu soția sa, Alice Dumitrescu și cei patru copii, Mina, Andreea, Maria și Toma, s-au îmbrăcat în ie românească și au făcut o fotografie de familie, urându-le românilor un călduros la mulți ani: „La mulți ani, români! La mulți ani, România! Semnează: o familie de români”, este mesajul publicat de artist, pe pagina sa personală de Instagram, potrivit sursei citate.

Cântăreața Giulia Anghelescu (39 de ani) s-a îmbrăcat și ea alături de cei doi copii ai săi, Sabina Antonia și Eduard Mikael, în ie românească și a publicat un mesaj emoționant pe contui ei de Instagram. „La mulți ani, România! Iubesc România pentru că este țara mea”, spune micuțul băiețel. „La mulți ani, România! Eu iubesc România pentru orașele frumoase pe care le are”, urează la rândul ei și fetița. De asemenea, internauții au fost fascinați de emoția pe care a transmis-o melodia cântată de artistă în videoclip.

Anul acesta, de ziua Ziua Națională a României, și Andreea Bălan (39 de ani) le-a urat românilor un călduros la mulți ani, împreună cu fetițele ei, Ella și Clara, doar că artista nu le-a îmbrăcat pe cele mici în costume tradiționale românești, ci în rochițe albe, iar ea a ales o rochie lungă roșie, mai notează sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/copiii-vedetelor-romanasi-veritabili-cum-i-au-2320858.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava