Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Shannen Doherty, cunoscută românilor drept Brenda din serialul Beverly Hills, a dezvăluit într-un interviu că luptă pentru viața ei, afirmând că nu vrea să își încheie existența pe această planetă, acum când este atât de tânără, notează click.ro.

Sistemul osos al actriței a fost afectat de cancer, o veste care a adus un nou val de durere și îngrijorare. În luna iunie, ea a anunțat pe Instagram revenirea bolii după ce aceasta intrase în remisie. Într-un interviu recent acordat revistei People, Shannen Doherty și-a exprimat dorința de a trăi și de a iubi în continuare, subliniind faptul că nu este pregătită să se despartă de viață. „Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea… Pur și simplu nu sunt pregătită, nu am terminat”, este mesajul ei sfâșietor.

În fața întrebărilor fără răspuns și a momentelor de disperare, ea a mărturisit că speră să participe la studii clinice pentru a beneficia de noile tratamente care ar putea să ofere speranță în lupta ei împotriva cancerului, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/brenda-din-beverly-hills-este-grav-bolnava-si-nu-2320623.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava