Concert pascal
MOPAN Suceava

Corala de fete <Ciprian Porumbescu> a Colegiului Național <Ștefan cel Mare> din Suceava, a fost dublă medaliată cu argint la o competiție internațională de muzică corală, organizată de <Interkultur>, cea mai cunoscută și apreciată asociată din acest domeniu. Competiția s-a desfășurat la Perugia, în Italia, și a mai reunit 24 de formații corale din Austria, Bulgaria, Estonia, Spania, Italia, Ungaria, Letonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Polonia, Indonezia, Slovacia, Slovenia și Venezuela. Corala de la <Ștefan> a obținut medalia de argint la două categorii G2 <Coruri de tineret cu voci egale>, unde a interpretat cântecul <Adiemus> al compozitorului galez Karl Jenkins și <Bohemian Rhapsody>.

Acompaniamentul la pian a fost asigurat de Medeea Bichir, elevă în clasa a XI-a la același colegiu sucevean. Din delegația care a însoțit corala dirijată de părintele profesor Lucian Tablan-Popescu a făcut parte și inspectorul școlar pentru arte, Loredana Mihaela Ceică. Finanțarea costurilor a fost acoperită din bugetul Sucevei, dar și de <Egger>, <Darex>, <Souvlaki Yanaki>, <With love Ema>, <JIC>, <Danilevici>, <Lapterra>, <Ryva Coffee>, <Elias Cafe>, Restaurant <Casa Negru>, <La Basil>, Cîmpan Aurica din Măzănăeşti și <Coffee Bookshop LOGOS>.

 

Corala de fete ”Ciprian Porumbescu” a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” din Suceava, a fost dublă medaliată cu argint la o competiție internațională de muzică corală, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava