Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri 10 aprilie, la Judecătoria Buftea, a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Click! are toate detaliile din sala de judecată de la avocatul impresarei, Oleg Burlacu.

Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu,  a cerut în instanță ca martora Anamariei Prodan în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf să fie chiar Corina Caciuc.

La auzul solicitării părții adverse, avocatul lui Laurențiu Reghecampf a intervenit imediat, replicând: „Vă rog, doamna judecător! Nu se poate așa ceva!” La final însă, instanța de judecată a fost de acord cu audierea Corinei Caciuc.

Iată ce a declarat pentru Click! Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan, la ieșirea din sala de judecată.

„Instanța de judecată a admis cererea noastră în ceea ce privește aducerea ca martor a Corinei Caciuc. Ideea e că teza noastră probatorie este legată de faptul că trebuie să se stabilească în mod clar cui aparține vina în destrămarea acestei familii, în condițiile în care atât domnul Reghecampf cât și Anamaria Prodan se acuză reciproc de infidelitate. Trebuie să se clarifice unele chestiuni de genul când a început relația celor doi, cine a ințiat libertatea de sentimente, în așa fel încât să se intre într-o normalitate. Un alt aspect, pe care l-am cerut și pe care instanța de asemenea l-a acceptat, este că domnul Reghecampf va trebui să prezinte la următoarea înfățișare dovada veniturilor obținute în ultimele șase luni, mai precis să aducă contractul cu echipa din Arabia Saudită. Nu contează că nu mai lucrează acolo, el trebuie să facă dovada veniturilor din ultimele șase luni, în condițiile în care noi am solicitat mărirea pensiei alimentare pentru minorul Bebeto (Laurențiu Reghecampf junior)”, a precizat avocatul Oleg Burlacu, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/corina-caciuc-a-fost-chemata-ca-martor-impotriva-2353655.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava